Franse Klassiekers

Over ons

Since 1938

liefde voor de 2CV – Roderik Izaks

Net 17 jaar was ik, toen ik mijn eerste 2CV bemachtigde. Vrij vlot daarna begon ik aan een volledige restauratie. Dit alles deed ik naast het werken als kok onder streng bewind van diverse top chefs, daarna het volgen van een opleiding aan de hogere hotelschool. In de loop der jaren begon mijn hobby aardig uit de hand te lopen. Inmiddels mag ik genieten van een flinke verzameling van zeer bijzondere Franse klassiekers, waarvan de oudste auto 81 jaar oud is.
Kwaliteit en originaliteit staat voorop en daarom zijn zowel de foodtrucks als de klassieke auto’s volledig door mij gerestaureerd. Al dit moois rijdend houden is een hele taak en ik vind het geweldig om andere mensen te laten genieten van deze prachtige collectie.

Passie en dienstverlening

 

Passie en dienstverlening zijn de sleutelwoorden achter het concept van eendverhuur en Ribbelbus.nl. Ruim 12 jaar lang was ik werkzaam in diverse toprestaurant (inclusief sterrenrestaurants). Ondernemen zit mij in het bloed en inmiddels ben ik al jaren eigenaar van familiebedrijf Sonar Appartementen. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en ik voelde steeds meer de behoefte om weer iets op het gebied van horeca/dienstverlening te doen.

Zo had ik de wens om een keuken in één van de Citroën klassiekers te realiseren. Met een hypermoderne professionele keuken in een volledig originele Citroën Type H uit 1958 (Ribbelbus) is deze droom nu werkelijkheid geworden. Uiteraard heb ik ook deze foodtruck zelf gerestaureerd en getest op diverse evenementen. De reacties zijn fenomenaal! De kwaliteit van de keuken in combinatie met de uitstraling van deze Ribbelbus is moeilijk te evenaren.

Nu in combinatie met eendverhuur.info en onze unieke locatie “2CV Hoeve Waterrijk” in Hellevoetsluis/ Voorne aan Zee, mag ik al mijn passies samen brengen. Leuke gasten over de vloer, een dagje eend rijden, arrangementen met alle mogelijk activiteiten en versnaperingen voor de innerlijke mens. Combinaties met andere lokale ondernemers, clinics, feesten, bedrijfsuitjes, BBQ’s en nog veel meer allemaal op eigen terrein. Aan creativiteit geen gebrek. Dus hoop dat onze gasten leuke wensen hebben en ik deze mag realiseren op onze locatie.

Een tweede Citroën HY

Een tweede Citroën HY “uitgifte bus” is inmiddels ook een feit. Deze simpeler ingerichte foodtruck uit 1961 is te gebruiken voor ieder denkbaar doel en kan voorzien worden van de meest uiteenlopende apparatuur/koeling of gewoon als decoratief voertuig op uw evenement. Ze staat sinds kort op een vaste locatie in onze mooie tuin en dient als bar voor onze gasten.

Het zelf exploiteren van de foodtrucks heeft nooit prioriteit gehad, maar gezien de passie en liefde voor de ambachtelijke keuken is alles bespreekbaar. Met een eigen trailer en trekkend voertuig, kunnen de foodtrucks of eenden overal naar toe gebracht worden.

CONTACT

ADRES

Breeweg 2
3222 LA Hellevoetsluis