Restauratie in eigen beheer

Na iedere rit worden onze klassiekers uitvoerig gecontroleerd op schade of technische gebreken. Waar nodig wordt dat hersteld en gerepareerd zodoende al onze klassiekers in perfecte conditie te houden. Adviezen van gasten ontvangen wij graag zodat we altijd kunnen verbeteren.
Naast het reguliere onderhoud is er altijd wel een Eend in aanbouw. Wachtend op het moment dat ook deze mee mag op een tourrit over onze mooie eilanden. Blije gezichten ontvangen en de passagiers een onvergetelijke dag bezorgen.
Tijdens uw bezoek aan 2CV Hoeve Waterrijk tonen wij u graag al het moois wat onze unieke locatie heeft te bieden en mag u een kijkje nemen in de monumentale “deel” (schuur), waar de nieuwe eenden worden “geboren”.
Verliefd geworden op de eend of de Mehari? Kom gerust eens praten over de mogelijkheden om zelf zo’n nostalgische auto te bezitten. Wij kunnen compleet naar wens bouwen en werken alleen maar op het hoogste niveau. Tevens hebben wij altijd wel een Eend die naar een nieuw baasje mag.
Bezit je al een eend of eend achtige. Je kan bij ons altijd terecht voor onderhoud, restauratie, advies en onderdelen. Uiteraard inclusief rondleiding en koffie.

Uw gastheer, Chef de Cuisine en restaurateur
Roderik Izaks

Onze Oldtimers

CONTACT

ADRES

Breeweg 2
3222 LA Hellevoetsluis